Београд

Велика полицијска акција у Србији: Спремали се за тешко убиство

  • Извор: Мондо.рс
  • 10.05.2024. 16:13

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду, припадници Министарства унутрашњих послова Србије ухапсили су петорицу осумњичених за више кривичних дјела, међу којима је и припремање тешког убиства.

Ухапшени су Никола П, Богдан П, Филип К, Саша К. и Милан И. Никола П, Богдан П, Филип К. и Саша К. терете се за кривична дјела тешко убиство из члана 114 став 2 (припремне радње) и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Постоје основи сумње да су ови осумњичени у претходном периоду припремали убиство једног лица, у ком циљу су набавили илегално оружје за извршење кривичног дјела.

Поплава као у Добоју догађа се једном у 500 година!

Поплава као у Добоју догађа се једном у 500 година!

Милан И, код кога је пронађено 74 грама опојне дроге кокаин и вагица за прецизно мерење, ухапшен је због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога.

Више јавно тужилаштво у Београду у координираној акцији са припадницима МУП-а наставља интензивно да ради на утврђивању свих чињеница и околности у овом предмету, о чему ће јавност бити благовремено обавијештена.

Ови знакови ће пронаћи велику љубав у другој половини године

Ови знакови ће пронаћи велику љубав у другој половини године

Свим осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати, у ком року ће бити приведени на саслушање у Више јавно тужилаштво у Београду.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: