Beograd

Velika policijska akcija u Srbiji: Spremali se za teško ubistvo

  • Izvor: Mondo.rs
  • 10.05.2024. 16:13

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uhapsili su petoricu osumnjičenih za više krivičnih djela, među kojima je i pripremanje teškog ubistva.

Uhapšeni su Nikola P, Bogdan P, Filip K, Saša K. i Milan I. Nikola P, Bogdan P, Filip K. i Saša K. terete se za krivična djela teško ubistvo iz člana 114 stav 2 (pripremne radnje) i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Postoje osnovi sumnje da su ovi osumnjičeni u prethodnom periodu pripremali ubistvo jednog lica, u kom cilju su nabavili ilegalno oružje za izvršenje krivičnog djela.

Poplava kao u Doboju događa se jednom u 500 godina!

Poplava kao u Doboju događa se jednom u 500 godina!

Milan I, kod koga je pronađeno 74 grama opojne droge kokain i vagica za precizno merenje, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Više javno tužilaštvo u Beogradu u koordiniranoj akciji sa pripadnicima MUP-a nastavlja intenzivno da radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u ovom predmetu, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Ovi znakovi će pronaći veliku ljubav u drugoj polovini godine

Ovi znakovi će pronaći veliku ljubav u drugoj polovini godine

Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program