Коста К.

Узнемирујуће ријечи дјечака-убице: Умиривали су ме њихови крици и вриска

  • Извор: Информер
  • 17.09.2024. 12:55

Коста К, који је 3. маја прошле године извршио масакр у Основној школи ”Владислав Рибникар” када је усмртио деветоро ученика и чувара школе, свједочиће у Специјалном суду у поступку против својих родитеља, 8. октобра, а у просторије Специјалног суда ће бити спроведен у пратњи старатеља.

Током истражног поступка откривени су детаљи који су најприје показали да није у потпуности тачно да је Коста био перфектно прецизан током свог крвавог пира, а у оптужници су наведени и његови одговори везани за злочин који је починио.

Како се даље наводило, дјечак је тврдио да се не сјећа кога је све убио, својих жртава ни крви, а на питање како се осјећао док је стријељао своје другаре рекао је да му је било нелагодно јер је тај дан први пут пуцао без слушалица које служе за ублаживање јачине звука, те да би му било много лакше да своју намјеру да побије вршњаке спроведе у дјело да је имао слушалице.

Међутим, оно што је додатно запрепастило јесте чињеница да је затим признао да му се непријатност коју је осјећао на почетку, претворила у умирујуће звуке. Као и да је на почетку од жртава тражио да се утишају, а онда му је пријала њихова вриска.

– Умиривали су ме њихови крици и вриска – хладнокрвно је изговорио дјечак-убица, преносили су медији детаље из оптужнице.

Истрагом је утврђено да је свој крвави пир испланирао, као и да је тог јутра спаковао два очева пиштоља у ранац и намјерно закаснио у школу, како би свој план спровео у дјело.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.