Убијено девет особа

Урош Блажић све признао!

  • 26.07.2024. 14:13

Урош Блажић признао је на припремном рочишту у судници Окружног затвора у Београду да је 4. маја прошле године убио девет и ранио 12 особа у селима Мало Орашје и Добона код Младеновца и Смедерева.

Пуномоћници оштећених изјавили су новинарима да је Блажић данас признао кривицу и рекао да не зна шта га је обузело тог дана.

Суђење Урошу Блажићу премјештено у други град

Суђење Урошу Блажићу премјештено у други град

"Нешто ме је обузело, па сам то урадио. Али не знам шта", пренијели су пуномоћници Блажићеве ријечи.

Његов отац Радиша негирао је кривицу, односно да је извршио кривично дјело недозвољена производња, држање, ношење и стављање у промет оружја и експлозивних материја у стицају са кривичним дјелом тешко дјело против опште сигурности, пренијели су београдски медији.

Стефан Стефановић, први заступник оштећених, рекао је да је предсједник судског вијећа Вишег суда у Смедереву на припремном рочишту навела да су јој из Министарства правде предложили да сљедеће суђење буде у Палати правде, у згради Вишег суда у Београду. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича (Р)

    '‘Народ прича (Р)и (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.