Ubijeno devet osoba

Uroš Blažić sve priznao!

  • 26.07.2024. 14:13

Uroš Blažić priznao je na pripremnom ročištu u sudnici Okružnog zatvora u Beogradu da je 4. maja prošle godine ubio devet i ranio 12 osoba u selima Malo Orašje i Dobona kod Mladenovca i Smedereva.

Punomoćnici oštećenih izjavili su novinarima da je Blažić danas priznao krivicu i rekao da ne zna šta ga je obuzelo tog dana.

Suđenje Urošu Blažiću premješteno u drugi grad

Suđenje Urošu Blažiću premješteno u drugi grad

"Nešto me je obuzelo, pa sam to uradio. Ali ne znam šta", prenijeli su punomoćnici Blažićeve riječi.

Njegov otac Radiša negirao je krivicu, odnosno da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim djelom teško djelo protiv opšte sigurnosti, prenijeli su beogradski mediji.

Stefan Stefanović, prvi zastupnik oštećenih, rekao je da je predsjednik sudskog vijeća Višeg suda u Smederevu na pripremnom ročištu navela da su joj iz Ministarstva pravde predložili da sljedeće suđenje bude u Palati pravde, u zgradi Višeg suda u Beogradu. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča (R)

    '‘Narod priča (R)i (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.