Хрватска

Умрла полицајка која је мотоциклом усмртила пјешака

  • Извор: Вечерњи.хр
  • 02.08.2024. 18:17

Око 15,45 на аутопуту А-3 Загреб-Липовац у смјеру граничног прелаза Бајаково догодила се саобраћајна несрећа у којој је учествовао службени мотоцикл и пјешак.

Полицијска службеница, која је јуче учествовала у саобраћајној несрећи преминула је. Полицијска управа вуковарско-сријемска саопштила је како је о томе добила обавјештење од надлежних КБЦ Осијек. Подсјетимо, саобраћајна несрећа догодила се јуче око 15.45 сати на аутопуту А-3 Загреб-Липовац у смјеру граничног прелаза Бајаково. Полиција је раније навела како је пјешак смртно страдао. 

Врисак мумије старе 3.500 година испитан: Умрла у агонији и боловима

Врисак мумије старе 3.500 година испитан: Умрла у агонији и боловима

Полицијска службеница прво је превезена у Општу жупанијску болницу Винковци, а потом је на даљње лијечење пребачена у Клинички болнички центар Осијек. Полицијски службеници ПУ бродско-посавске су, у сарадњи са замјеницом државног тужиоца у Винковцима, обавили увиђај несреће.

Дијете (14) пало са трактора, остало на мјесту мртво

Дијете (14) пало са трактора, остало на мјесту мртво

"До несреће је дошло када је 57-годишњи хрватски држављанин, као пјешак на средњој саобраћајној траци јужног коловоза аутопута А-3, испред теретног скупа возила заустављеног у колони теретних возила, почео прелазити са средње саобраћајне траке на крајњу јужну саобраћајну траку аутопута, иако је на коловозу аутопута забрањено кретање пјешака. Тада је на њега службеним мотоциклом налетјела полицијска службеница. На службеном полицијском мотоциклу били су упаљени посебни уређаји за давање свјетлосно-сигналних знакова на возилу, а полицијска службеница је приликом управљања мотоциклом носила заштитну кацигу", описала је полиција. 

(Вечерњи)

Пратите нас и путем Вибера