Hrvatska

Umrla policajka koja je motociklom usmrtila pješaka

  • Izvor: Večernji.hr
  • 02.08.2024. 18:17

Oko 15,45 na autoputu A-3 Zagreb-Lipovac u smjeru graničnog prelaza Bajakovo dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao službeni motocikl i pješak.

Policijska službenica, koja je juče učestvovala u saobraćajnoj nesreći preminula je. Policijska uprava vukovarsko-srijemska saopštila je kako je o tome dobila obavještenje od nadležnih KBC Osijek. Podsjetimo, saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 15.45 sati na autoputu A-3 Zagreb-Lipovac u smjeru graničnog prelaza Bajakovo. Policija je ranije navela kako je pješak smrtno stradao. 

Vrisak mumije stare 3.500 godina ispitan: Umrla u agoniji i bolovima

Vrisak mumije stare 3.500 godina ispitan: Umrla u agoniji i bolovima

Policijska službenica prvo je prevezena u Opštu županijsku bolnicu Vinkovci, a potom je na daljnje liječenje prebačena u Klinički bolnički centar Osijek. Policijski službenici PU brodsko-posavske su, u saradnji sa zamjenicom državnog tužioca u Vinkovcima, obavili uviđaj nesreće.

Dijete (14) palo sa traktora, ostalo na mjestu mrtvo

Dijete (14) palo sa traktora, ostalo na mjestu mrtvo

"Do nesreće je došlo kada je 57-godišnji hrvatski državljanin, kao pješak na srednjoj saobraćajnoj traci južnog kolovoza autoputa A-3, ispred teretnog skupa vozila zaustavljenog u koloni teretnih vozila, počeo prelaziti sa srednje saobraćajne trake na krajnju južnu saobraćajnu traku autoputa, iako je na kolovozu autoputa zabranjeno kretanje pješaka. Tada je na njega službenim motociklom naletjela policijska službenica. Na službenom policijskom motociklu bili su upaljeni posebni uređaji za davanje svjetlosno-signalnih znakova na vozilu, a policijska službenica je prilikom upravljanja motociklom nosila zaštitnu kacigu", opisala je policija. 

(Večernji)

Pratite nas i putem Vibera