Prijedor

Uhapšena dvedesetjednogodišnja osoba zbog pokušaja ubistva

  • 23.10.2018. 12:57

Prijedorska policija uhapsila je lice čiji su inicijali M.G. /21/, osumnjičeno za pokušaj ubistva, nakon što je u prostorijama javne ustanove povrijedilo dvije osobe od 63 i 30 godina.

Povrijeđenim licima medicinska pomoć ukazana je u Opštoj bolnici u Prijedoru gdje je utvrđeno da je šezdesettrogodišnje lice zadobilo povrede opasne po život. 

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da je lice M.G. iz ovog grada lišeno slobode sinoć oko 22.15 časova, te da je uviđaj na licu mjesta izvršio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, zajedno sa pripadnicima te policijske uprave. 

Tom prilikom utvrđeno je da je osumnjičeno lice juče oko 18.30 časova u prostorijama javne ustanove u Ulici Milana Vrhovca šezdesettrogodišnjem licu nanijelo ubodnu ranu u stomak, dok je tridestogodišnjem licu nanijelo povrede nogu. 

Oba povrijeđena lica zadržana su na daljem liječenju u prijedorskoj bolnici. 

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, uz izvještaj za počinjeno krivično djelo ubistvo u pokušaju, osumnjičeno lice biće predato u nadležnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, dodaje se u saopštenju. 

Тагови:
  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.