Prijedor

Uhapšena dvedesetjednogodišnja osoba zbog pokušaja ubistva

  • 23.10.2018. 12:57

Prijedorska policija uhapsila je lice čiji su inicijali M.G. /21/, osumnjičeno za pokušaj ubistva, nakon što je u prostorijama javne ustanove povrijedilo dvije osobe od 63 i 30 godina.

Povrijeđenim licima medicinska pomoć ukazana je u Opštoj bolnici u Prijedoru gdje je utvrđeno da je šezdesettrogodišnje lice zadobilo povrede opasne po život. 

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da je lice M.G. iz ovog grada lišeno slobode sinoć oko 22.15 časova, te da je uviđaj na licu mjesta izvršio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, zajedno sa pripadnicima te policijske uprave. 

Tom prilikom utvrđeno je da je osumnjičeno lice juče oko 18.30 časova u prostorijama javne ustanove u Ulici Milana Vrhovca šezdesettrogodišnjem licu nanijelo ubodnu ranu u stomak, dok je tridestogodišnjem licu nanijelo povrede nogu. 

Oba povrijeđena lica zadržana su na daljem liječenju u prijedorskoj bolnici. 

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, uz izvještaj za počinjeno krivično djelo ubistvo u pokušaju, osumnjičeno lice biće predato u nadležnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, dodaje se u saopštenju. 

Tagovi:
  • 12:10 Gola nauka, dokumentarni program (R)

    '' Gola nauka, dokumentarni program (R)

  • 13:00 Autošop magazin (R)

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 13:30 Tajne muzeja

    '' Tajne muzeja

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Ćirilica

    'Kroz uzbudljiv, dinamičan i nepredvidiv razgovor sa različitom paletom gostiju - od stručnjaka i renomiranih teoretičara, političara i funkcionera, umjetnika do estradnih ličnosti otkriva informacije koje ne objavljuju ni najskandalozniji tabloidi.

  • 16:00 Revolucije 1917 (R)

    Revolucije 1917 (R)