Техничка школа

Ученику одузет стартни пиштољ, покушао га сакрити код друга

Код ученика првог разреда Техничке школе у Градишци полиција је пронашла стартни пиштољ који је од њега одузет, потврђено је за АТВ.

Како смо писали цијели случај је пријавио школски полицајац након што је од ученика начуо приче о оружју и о свему обавијестио колеге. Код малољетника је пронађен прво оквир стартног пиштоља.

”Након што је полиција дошла у школу малољетник је пиштољ покушао да сакрије и дао га је школском другу, што је на крају и признао. Испоставило је да се ради о стартном пиштољу”, каже добро упућени извор АТВ-а.

Из ПУ Градишка је саопштено да је полицији у 12.45 часова школски полицајац пријавио да је код ученика пронађен оквир од стартног пиштоља.

Ученик у школу донио оквир од пиштоља, покренута истрага

Ученик у школу донио оквир од пиштоља, покренута истрага

”Поступајући по пријави полицијски службеници ПУ Градишка су утврдили да је малољетни ученик средње школе у Градишци, донио у школу стартни пиштољ, те је од истог одузет. О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да у наведеном догађају нема елемената кривичног дјела”, саопштила је ПУ Градишка.

Како наводе малољетник ће бити санкционисан прекршајно по Закону о јавном реду и миру.

”О свему је обавијештен Центар за социјални рад Градишка, који ће предузети мјере и радње из своје надлежности”, наводе у полицији.


Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!