Градишка

АТВ сазнаје: Ученик у школу донио пиштољ да га преда друговима који су планирали пљачку!

Након што је градишка полиција пронашла стартни пиштољ код ученика првог разреда Техничке школе ухапшена су четири малољетника, јер је истрага показала да су планирали да с њим иду у пљачку, сазнаје АТВ.

У полицији наводе да је управо то разлог због којег је малољетник донио пиштољ у школу.

”Четири малољетника ухапшена су због сумња да су починили кривично дјело договор за извршење кривичног дјела. Наиме, радећи по пријави везаној за малољетног ученика који је донио стартни пиштољ у школу, полицијски службеници су дошли до сазнања, да је малољетно лице донијело стартни пиштољ у школу како би исти предао другим малољетницима у сврху извршења имовинских кривичних дјела”, наводе у ПУ Градишка.

Додају да је о свему обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се након комплетирања предмета достави извјештај о почињеном кривичном дјелу, против четири малољетна лица.

”На основу претходно наведених околности, у средњој школи у Градишци, данас је одржан састанак мултисекторског тима, на којем је присуствовало руководство школе, представник Центра за социјални рад, представник Центра за ментално здравље као и представници Полицијске управе Градишке, како би свако предузео мјере и радње из своје надлежности”, додају у полицији.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм