Убијена професорица за неколико дана требала у пензију

  • Извор: 24сата.хр
  • 22.08.2024. 10:41

Гордана Миџан, професорица енглеског језика у Општој Гимназији у Санског Мосту, коју је јуче убио домар Мехемед Вукалић, требала је у пензију за неколико дана.

Ову информацију изнио је Фарис Хасанбеговић, начелник Санског Моста, који је казао и да је и друго двоје просвјетних радника које је Вукалић убио, такође требало ускоро у пензију.

"Отишле су особе које су биле препознате код нас као неко ко је остављао печат на младе животе. Неприхватљиво је сваком мозгу што се у Санском мосту догодило, вјерујем да никоме није јасно који су то разлози и какво је оправдање за овако гнусан чин. Најжалосније је да су све радне колеге које су данас убијене требали у мировину брзо. Професорица је у мировину требама за неколико дана", казао је Хасанбеговић за "24сата".

АТВ открива нове детаље о нападачу из Невесиња: Ликвидиран са 33 хица

АТВ открива нове детаље о нападачу из Невесиња: Ликвидиран са 33 хица

"Обићи ћемо породице убијених и ставити се на располагање. Ово је нешто на шта се не можете спремити. Убица је био човјек као било који човјек који сада овдје шета. Живио је у тој школи, радио, зарађивао свој крух", додао је начелник.

Данас би у Санском Мосту требало да буде одржан колегијум Скупштине општине на коме би требало да буде донесена одлука о проглашењу дана жалости.

Подсјећања ради, домар Мехмед Вукалић у сриједу у јутарњим часовима ушао је у просторије Опште Гимназије у Санском Мосту носећи аутоматско оружје, а потом је убио директора Нијаза Халиловића, секретарицу Нисвету Кљунић и професорицу енглеског језика Гордану Миџан.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.