Ubijena profesorica za nekoliko dana trebala u penziju

  • Izvor: 24sata.hr
  • 22.08.2024. 10:41

Gordana Midžan, profesorica engleskog jezika u Opštoj Gimnaziji u Sanskog Mostu, koju je juče ubio domar Mehemed Vukalić, trebala je u penziju za nekoliko dana.

Ovu informaciju iznio je Faris Hasanbegović, načelnik Sanskog Mosta, koji je kazao i da je i drugo dvoje prosvjetnih radnika koje je Vukalić ubio, takođe trebalo uskoro u penziju.

"Otišle su osobe koje su bile prepoznate kod nas kao neko ko je ostavljao pečat na mlade živote. Neprihvatljivo je svakom mozgu što se u Sanskom mostu dogodilo, vjerujem da nikome nije jasno koji su to razlozi i kakvo je opravdanje za ovako gnusan čin. Najžalosnije je da su sve radne kolege koje su danas ubijene trebali u mirovinu brzo. Profesorica je u mirovinu trebama za nekoliko dana", kazao je Hasanbegović za "24sata".

ATV otkriva nove detalje o napadaču iz Nevesinja: Likvidiran sa 33 hica

ATV otkriva nove detalje o napadaču iz Nevesinja: Likvidiran sa 33 hica

"Obići ćemo porodice ubijenih i staviti se na raspolaganje. Ovo je nešto na šta se ne možete spremiti. Ubica je bio čovjek kao bilo koji čovjek koji sada ovdje šeta. Živio je u toj školi, radio, zarađivao svoj kruh", dodao je načelnik.

Danas bi u Sanskom Mostu trebalo da bude održan kolegijum Skupštine opštine na kome bi trebalo da bude donesena odluka o proglašenju dana žalosti.

Podsjećanja radi, domar Mehmed Vukalić u srijedu u jutarnjim časovima ušao je u prostorije Opšte Gimnazije u Sanskom Mostu noseći automatsko oružje, a potom je ubio direktora Nijaza Halilovića, sekretaricu Nisvetu Kljunić i profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.