Акција ”Ролекс”

У току велика акција полиције, ухапшено 10 особа

Десет особа ухапшено је у великој полицијској акцији ”Ролекс” усмјереној на процесуирање више особа осумњичених за организовани криминал и међународну трговину дрогом.

Акцију спроводи МУП Републике Српске на основу размјене информација са Европолом.

”Акција се спроводи у циљу процесуирања већег броја лица која су заједничким дјеловањем у периоду од краја 2019. до поетка 2021. године, дјелујући као организована криминална група, неовлашћено прометовали опојном дрогом на територији БиХ, Црне Горе и других земаља региона Западног Балкана”, саопштио је МУП Српске.

Додају да су по наредби надлежних судова у току претреси стамбених и пословних објеката, као и превозних средстава на 24 локације у Бањалуци, Фочи, Билећи, Лакташима, Дрвару и Кантону Сарајево.

”У досадашњим активности на ширем подрују БиХ ухапшено је десет особа над којима се се спроводи криминалистичка обрада”, наводе у МУП-у Српске.

Акцију ”Ролекс” спроводи Управа за организовани и тешки криминалитет уз подршку полицијских службеника Јединице Жандармерије, Специјалне антитерористичке јединице, те полицијских управа Бањалука, Требиње и Фоча, у сарадњи са Агенцијом за истраге и заштиту БиХ (СИПА) и МУП-ом Ливањског Кантона.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм