Vračar

U toku operacija četiri ranjena učenika, djevojčica u teškom stanju

  • Извор: СРНА
  • 03.05.2023. 13:09

U Urgentom centru u Beogradu u toku je operacija četiri učenika koji su ranjeni u jutrošnjoj pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, dok je jedna nastavnica operativno zbrinuta, rekao je direktor Urgentnog centra Milika Ašanin.

"Pacijenti su u operacionim salama. Odmah po prijemu su pregledani, urađena je kompletna dijagnostika, svi resursi su angažovani", rekao je Ašanin.

Vršilac dužnosti direktora Dječije klinike u Tiršovoj Siniša Dučić je rekao da je završena operacija teško ranjene djevojčice i da je njeno opšte stanje teško, dok su dva ranjena dječaka stabilno.

Dječak se pravio mrtav da bi preživio masakr: Sve ih je pobio

Dječak se pravio mrtav da bi preživio masakr: Sve ih je pobio

Ministratsvo unutrašnjih poslova Srbije pozvalo roditelje koji još nisu stupili u kontakt sa svojom djecom da se jave u prostorije Policijske stanice Vračar u Ulici Radoslava Grujića 14 .

U pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubijeno je osmoro djece i radnik obezbjeđenja, saopštio je ranije MUP Srbije. 

Srce da pukne: Odnose tijela ubijene djece!

Srce da pukne: Odnose tijela ubijene djece!


Pratite nas i putem Vibera!


Тагови:
  • 12:15 Серија: Ред Рок (Р) (12+)

    ''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.