МУП КС

У претресима пронађени хероин, кокаин и новац, ухапшена једна особа

  • Извор: АТВ
  • 13.06.2024. 10:43

Полиција Кантона Сарајева реализовала је акцију кодног назива "Диван" приликом које је пронађена одређена количина дроге, а ухапшен је А.Р. (49) из Сарајева.

У претресима који су извршени на подручју Старог Града пронађено је и одузето 62 ПВЦ паковања са садржајем смеђе материје, која својим изгледом асоцира на опојну дрогу хероин, два ПВЦ паковања са садржајем смеђе материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу хероин, бруто масе око 153,00 грама, одређена количина новца и други предмети од интереса за истрагу.

„Полицијски службеници Одјељења за борбу против злоупотребе опојних дрога, под надзором тужиоца Кантоналног тужилаштва КС, реализовали су акцију кодног назива 'Диван' с циљем документовања кривичних дјела неовлаштеног промета опојним дрогама“, саопштено је из МУП-а КС.

Додали су да је Сарајлија А.Р. ухапшен због основа сумње да је починио кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога 

Након криминалистичке обраде, осумњичени ће бити предат у даљу надлежност поступајућег тужиоца.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм