Акција "Троугао"

Нова хапшења у Сарајеву: Шесторо ухапшено због привредног криминала

  • Извор: СРНА
  • 24.04.2024. 18:17

Шест лица из Сарајева ухапшено је у акцији "Троугао" због сумње да су починила кривична дјела превара у привредном пословању и превара, саопштено је из Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево.

Ухапшена су лица чији су иницијали Џ.Р, М.О, Е.З, М.Ч, Ј.Р, и С.А, наводи се у саопштењу.

За лицем Ј.Р. биле су расписане три оперативне потраге због постојања основа сумње да је у претходном периоду починио кривично дјело обмана при добијању кредита или других погодности.

Акција ”Пирамида”: Ухапшено 14 особа, заплијењен новац, дрога, оружје

Акција ”Пирамида”: Ухапшено 14 особа, заплијењен новац, дрога, оружје

Извршени су претреси стамбених и пословних објеката на више локација на подручју сарајевских општина Центар, Нови Град и Илиџа с циљем документовања кривичних дјела из области привредног криминала, која су почињена на штету више физичких и правних лица.

Пронађена је и изузета обимна документација која ће бити кориштена у даљем кривичном поступку.

Акција је спроведена под надзором Тужилаштва Кантона Сарајево, уз техничку подршку Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ.

Наставља се рад на овом предмету.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм