Језиво породично насиље

Трудну супругу претукао због ручка

  • Извор: Курир
  • 29.04.2024. 12:08

Прво основно јавно тужилаштво у Београду саопштило је да је поступајући по кривичном пријави МУП-а, Полицијске станице Палилула против Е.А. (20) покренуло истрагу због сумње да је извршио насиље у породици.

Како се наводи, сумња се да је Е.А. почетком априла примијенио насиље према ванбрачној супрузи (20), на тај начин што је након расправе око ручка ударао рукама у предјелу ногу и глутеуса и да је она том приликом задобила хематоме, који су констатовани од стране гинеколога акушера у КБЦ Звездара приликом порођаја оштећене.

"Након саслушања осумњиченог дана 28.04.2024. године, који је у присуству браниоца по службеној дужности изнио одбрану и негирао извршење кривичног дјела које му је стављено на терет, поднијет је приједлог Првом основном суду у Београду за одређивање притвора у трајању од 30 дана, имајући у виду да постоје особите околности које указују да би окривљени боравком на слободи могао утицати на свједоке које је потребно испитати у току поступка и то свједока оштећену - ванбрачну супругу осумњиченог, као и друге чланове заједничког породичног домаћинства. Први основни суд у Београду истог дана донио је рјешење којим је у односу на осумњиченог одређен притвор“, наводи се у саопштењу тужилаштва.

Тужилаштво ће у току доказног поступка предузети све неопходне доказне радњи неопходне за утврђивање тачног и потпуног чињеничног стања, након ћега ће донијети одлуку о даљем поступању, пише Курир.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.