Приведен

Тешка несрећа: Аутом ушао у супротну траку и ударио у камион - једна особа погинула

  • 19.09.2023. 17:36

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу ухапсили су Н. М. (19) из Ужица, због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело тешка дјела против безбједности јавног саобраћаја.

Сумња се да је он 17. септембра, на путу Kремна Мокра Гора, у мјесту Витаси, управљајући аутомобилом „мазда“, прешао у супротну траку и сударио се са камионом који је возио двадесеттрогодишњи мушкарац.

Земљотрес у Хрватској: Као воз да пролази

Земљотрес у Хрватској: Као воз да пролази

У овој саобраћајној несрећи погинуо је двадесетосмогодишњи путник „мазде“, шездсеттрогодишњи сувозач задобио је тешке тјелесне повреде, док су возач и деветнаестогодишњи путник лакше повријеђени.

Потпуно гола се попела на аутобус и направила шоу

Потпуно гола се попела на аутобус и направила шоу

Н. М. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Ужицу, преноси Телеграф.

Нови баук над Европом:

Нови баук над Европом: "Добро дошли у доба стагфлације"



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм