ATV

Rusija

Potpuno gola se popela na autobus i napravila šou

 • Izvor: Agencije
 • 19.09.2023. 17:14

Nepoznata djevojka šokirala je u ponedjeljak brojne građane ruskog Kirova erotskom predstavom.

Naime, glavna junakinja priče skinula se potpuno gola na jednoj od autobusnih stanica te se zatim popela na krov autobusa gdje je započela s gimnastikom.

U tačku je uvrstila brojne elemente, čak i špagu, a jedan od objavljenih snimaka potvrdio je da se uopšte nije obazirala čak ni nakon što je stigla policija koju je o incidentu obavijestio vozač.

Djevojku su sa krova autobusa skinuli tek nakon što su u pomoć priskočili i vatrogasci, a prizor su zaključili ljekari koji su curu odveli u bolnicu kako bi je pregledali.


Majka Stanije Dobrojević se skinula u bikini i oduševila

Majka Stanije Dobrojević se skinula u bikini i oduševila

Nažalost, ruski mediji u međuvremenu nisu saznali da li je u pitanju bio samo alkohol ili je njenom ispadu možda kumovala i neka droga.

Snimke možete pronaći na OVOM, OVOM i OVOM linku, ali vas upozoravamo da nisu primjereni za osobe mlađe od 18 godina.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.