Жесток окршај на Теразијама

Таксиста излетио из аута и бибер спрејом испрскао младића

  • Извор: Мондо.рс
  • 11.09.2024. 21:21

У центру Београда, на Теразијама, догодио се окршај таксисте и три младића, а снимак свађе појавио се на друштвеним мрежама. Велики број очевидаца присуствовао је свађи, а како се наводи у објави на "Инстаграм" профилу "Мој_Бео_град", таксиста је једног од тројице младића испрскао бибер спрејом, наводно јер су му трубили.

Саобраћај у тој траци био је успорен на кратко док је трајала свађа. У објави се такође наводи да су младићи у једном тренутку викали "вадите палице", али се то ипак није догодило.

На крају снимка таксиста се вратио у своје возило и напустио је мјесто инцидента. Младићи су након тога дошли до свог аутомобила, а један од њих држао се за главу због бибер спреја.

"Таксиста се први зауставио и изашао из возила. Напао је три момка јер су му свирнули. Тукли су се прво и онда је таксиста изашао и испрскао дјечка са бибер спрејом. Дјечко је из неког револта или страха викао “вадите шипке” али тих шипки није било… Сада када сам се мало сабрала, таксиста је толико љутито и хаотично изашао из возила, да сам мислила да ће да их све побије", пише у опису снимка.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: