Žestok okršaj na Terazijama

Taksista izletio iz auta i biber sprejom isprskao mladića

  • Izvor: Mondo.rs
  • 11.09.2024. 21:21

U centru Beograda, na Terazijama, dogodio se okršaj taksiste i tri mladića, a snimak svađe pojavio se na društvenim mrežama. Veliki broj očevidaca prisustvovao je svađi, a kako se navodi u objavi na "Instagram" profilu "Moj_Beo_grad", taksista je jednog od trojice mladića isprskao biber sprejom, navodno jer su mu trubili.

Saobraćaj u toj traci bio je usporen na kratko dok je trajala svađa. U objavi se takođe navodi da su mladići u jednom trenutku vikali "vadite palice", ali se to ipak nije dogodilo.

Na kraju snimka taksista se vratio u svoje vozilo i napustio je mjesto incidenta. Mladići su nakon toga došli do svog automobila, a jedan od njih držao se za glavu zbog biber spreja.

"Taksista se prvi zaustavio i izašao iz vozila. Napao je tri momka jer su mu svirnuli. Tukli su se prvo i onda je taksista izašao i isprskao dječka sa biber sprejom. Dječko je iz nekog revolta ili straha vikao “vadite šipke” ali tih šipki nije bilo… Sada kada sam se malo sabrala, taksista je toliko ljutito i haotično izašao iz vozila, da sam mislila da će da ih sve pobije", piše u opisu snimka.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: