Јања

Сват пуцао из гасног пиштоља, уручен му прекршајни налог

  • Извор: АТВ
  • 01.08.2024. 15:37

Полиција у Јањи је пронашла и идентификовала М.М. из овог мјеста који је 29. јула, из колоне сватова, испалио четири метка из гасног пиштоља, сазнаје АТВ.

Удружење ветерана Гарда је прије два дана саопштило да су сватови, који су пролазили Јањом из правца Теочака, дивљали и вријеђали Србе.

„Цијелим путем кроз Републику Српску колона од тридесет возила, вријеђали су грађане српске националности, користили ратне заставе тзв. Армије РБиХ. Такође, најоштрије осуђујемо пуцање из тзв. гасних пиштоља у центру Јање што је изазвало узнемиреност код становништва“, саопштено је из Удружења Гарда пантери.

Из Полицијске управе Бијељина су за АТВ рекли да су идентификовали мушкарца који је пуцао из гасног пиштоља те су му уручили прекршајни налог по Закону о оружју и муницији. 

„О свему наведеном обавјештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наложио да се лице прекршајно санкционише. Лицу М.М. уручен је прекршајни налог по Закону о оружју и муницији“, рекли су у ПУ Бијељина.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: