Janja

Svat pucao iz gasnog pištolja, uručen mu prekršajni nalog

  • Izvor: ATV
  • 01.08.2024. 15:37

Policija u Janji je pronašla i identifikovala M.M. iz ovog mjesta koji je 29. jula, iz kolone svatova, ispalio četiri metka iz gasnog pištolja, saznaje ATV.

Udruženje veterana Garda je prije dva dana saopštilo da su svatovi, koji su prolazili Janjom iz pravca Teočaka, divljali i vrijeđali Srbe.

„Cijelim putem kroz Republiku Srpsku kolona od trideset vozila, vrijeđali su građane srpske nacionalnosti, koristili ratne zastave tzv. Armije RBiH. Takođe, najoštrije osuđujemo pucanje iz tzv. gasnih pištolja u centru Janje što je izazvalo uznemirenost kod stanovništva“, saopšteno je iz Udruženja Garda panteri.

Iz Policijske uprave Bijeljina su za ATV rekli da su identifikovali muškarca koji je pucao iz gasnog pištolja te su mu uručili prekršajni nalog po Zakonu o oružju i municiji. 

„O svemu navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se lice prekršajno sankcioniše. Licu M.M. uručen je prekršajni nalog po Zakonu o oružju i municiji“, rekli su u PU Bijeljina.

Pratite nas i putem Vibera