Избјегнута трагедија

Српчанин ухапшен због паљевине, измјерено му 4,14 промила алкохола у организму

  • Извор: АТВ
  • 27.08.2024. 14:11

Српчанин Ж.Д. ухапшен је због сумње да је изазвао пожар на парцели свог комшије, а алкотестирањем му је измјерено невјероватних 4,14 g/kg алкохола у организму.

Незванично сазнајемо да је отвореним пламеном запалио бале сијена на парцели који користи његов комшија, с којим није у добрим односима, а пожар је потом кренуо да се шири.

У ПУ Градишка наводе да је Ж.Д. ухапшен због сумње да је починио кривично дјело изазивање опште опасности. 

”Полицијској станици Срба оштећени је јуче око 15.30 часова пријавио да је дошло до пожара на парцели коју исти користи, те да се пожар шири у правцу других кућа. Пожар су угасили припадници Територијалне ватрогаснo - спасилачке јединице Србац”, саопштено је из ПУ Градишка.

Додају на је увиђајем утврђено да је пожар највјероватније изазван отореним пламеном од стране људског фактора.

”Поступајући по пријави, полицијски службеници су дошли до сазнања да је могући извршилац овог кривичног дјела Ж.Д. из Српца, који је пронађен и ухапшен. Извршеним алкотестирањем код њега је утврђено присуство алкохола у организму од 4,14 g/kg”, наводе у полицији.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се након комплетирања предмета достави извјештај о почињеном кривичном дјелу против осумњиченог.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.