Izbjegnuta tragedija

Srpčanin uhapšen zbog paljevine, izmjereno mu 4,14 promila alkohola u organizmu

  • Izvor: ATV
  • 27.08.2024. 14:11

Srpčanin Ž.D. uhapšen je zbog sumnje da je izazvao požar na parceli svog komšije, a alkotestiranjem mu je izmjereno nevjerovatnih 4,14 g/kg alkohola u organizmu.

Nezvanično saznajemo da je otvorenim plamenom zapalio bale sijena na parceli koji koristi njegov komšija, s kojim nije u dobrim odnosima, a požar je potom krenuo da se širi.

U PU Gradiška navode da je Ž.D. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti. 

”Policijskoj stanici Srba oštećeni je juče oko 15.30 časova prijavio da je došlo do požara na parceli koju isti koristi, te da se požar širi u pravcu drugih kuća. Požar su ugasili pripadnici Teritorijalne vatrogasno - spasilačke jedinice Srbac”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Dodaju na je uviđajem utvrđeno da je požar najvjerovatnije izazvan otorenim plamenom od strane ljudskog faktora.

”Postupajući po prijavi, policijski službenici su došli do saznanja da je mogući izvršilac ovog krivičnog djela Ž.D. iz Srpca, koji je pronađen i uhapšen. Izvršenim alkotestiranjem kod njega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 4,14 g/kg”, navode u policiji.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv osumnjičenog.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.