Акција полиције

Спријечено убиство Луке Бојовића

  • Извор: Курир
  • 10.05.2024. 16:22

Београдска полиција ухапсила је данас чланове криминалне групе на Врачару која је, према сазнањима "Курира", требало да убије Луку Бојовића. Мета ове криминалне групе је наводно требало да буде и Радомир Бобан Баћовић.

Приликом хапшења данас на Врачару, један члан ове групе био је маскиран и имао је пиштољ са мецима у цијеви. Све службе безбједности Србије биле су укључене у вишемјесечни оперативни рад.

Велика полицијска акција у Србији: Спремали се за тешко убиство

Велика полицијска акција у Србији: Спремали се за тешко убиство

Извор упућен у истрагу наводи и да су током неколико претходних мјесеци прикупљани докази о криминалним радњама припадника групе, за коју се сумња да је била део екипе одбјеглог Николе Вушовића, званог Џони са Врачара. За њим је раније расписана потјерница и он је у бјекству.

Санкционисан холандски представник, нема проба до даљег

Санкционисан холандски представник, нема проба до даљег





Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм