Aplikacija

Snepčet nazvao OŠ "Vladislav Ribnikar" po masovnom ubici, označio je kao "turističku atrakciju"

  • Извор: Б92
  • 12.05.2023. 16:09

Na aplikaciji "Snepčet" Osnovna škola "Vladislav Ribnikar", u kojoj je nedavno izvršen masakr, u kom je nastradalo osmoro đaka i radnik obezbjeđenja, obilježena je kao "turistička atrakcija" Beograda

Naime, ne samo da je škola istaknuta na mapi kao lokacija koju bi trebalo posjetiti, već je i ime škole označeno sa K.K., imenom tinaestogodišnjeg počinioca krvavog pira, koji je Srbiju zavio u crno.

Snepčet je besplatana aplikacija, naročito popularna među mlađom generacijom, koja od druge polovine 2022. godine broji 347 milionama pratilaca. Glavna zamisao aplikacije je da se korisnicima šalju video-zapisi, fotografije, kao i poruke, koje se same brišu nakon nekoliko minuta.

Vuk Jeremić i porodica Bajden u centru afere: Objavljena detaljna šema kako su dobijali milione dolara!

Vuk Jeremić i porodica Bajden u centru afere: Objavljena detaljna šema kako su dobijali milione dolara!

Pored svega navedenog, putem ove aplikacije moguće je pratiti lokaciju vaših prijatelja, naravno, ukoliko vam oni to dozvole, a mnogo toga govori i cifra od 4,6 milijardi dolara, koliko je aplikacija prošle godine napravila prometa.

Ono što zabrinjava jeste propust globalno popularne aplikacije, koja je previdjela što je škola u kojoj je trinaestogodišnjak izvršio masovna ubistva označena kao "turistička atrakcija".

Pratite nas i putem Vibera!

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм