Пријава

Расвијетљени напади на ноћни клуб ”Кристал”!

Теслићка полиција расвијетлила је серију напада на дискотеку ”Кристал” и њеног власника Дејана Трнинића, те тужилаштву поднијела извјештаје против шест особа, припадника навијачке групе ”Лидерс” из Теслића.

Како сазнаје АТВ пријаве за посљедњи напад од 5. маја ове године, када су претучени власник ”Кристала” и његов отац, пријављени су Борис Томић (29), Стефан Станковић (25) и Слободан Веселиновић (28).

За напад од 30. односно 31. марта осумњичени су осумњичени Борис Томић, те Лука Кољанчић (25), Дејан Јеринић (30) и Андреј Поповић (23). Наиме, тада је испред дискотеке, у којој се одржавао концерт, дошло до сукоба осумњичених за обезбјеђењем дискотеке и повријеђен је један од чланова ”Лидерса”.

Сутрадан, осумњичени су на путу сачекали возило у којем су се возили три радника обезбјеђења ”Кристала”, те су из зауставили и палицама су полупали возило, разбијајући шајбе, свјетла, али и лим возила.

У ПУ Добој наводе да су сви осумњичени за насилничко понашање и оштећење туђе ствари.

”За Б.Т., Л.К., Д.Ј. и А.П. сви из Теслића се сумња да су 31. марта пресрели путничко возило у којем су се налазила три лица из Бања Луке, те употребом подесних предмета извршили оштећење возила”, саопштено је из ПУ Добој.

АТВ доноси детаље туче у Теслићу: Напали власника дискотеке и његовог оца, клуб Кристал се затвара

АТВ доноси детаље туче у Теслићу: Напали власника дискотеке и његовог оца, клуб Кристал се затвара

Додају да је због насилничког понашања извјештај поднесен и против Б.Т., С.С. и С.В. сви из Теслића.

”Извјештај је поднесен због основа сумње да су 05. маја испред угоститељског објекта у Теслићу физички напали четири лица, усљед чега су двије особе задобила тјелесне повреде”, наводе у ПУ Добој.

Власник ”Кристала” Дејан Гаврић испричао је раније за АТВ да је од отварања дискотеке имао проблеме са групом момака који су долазили у клуб, изазивали хаос и разбијали инвентар. Појаснио је да је то више пута пријављивао полицији, али да је реакција изостала, те да је због тога приморан да затвори клуб, јер не само да је претрпио велику материјалну штету, већ је почео да страхује и за безбједност гостију.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм