Власник говорио за АТВ

АТВ доноси детаље туче у Теслићу: Напали власника дискотеке и његовог оца, клуб Кристал се затвара

Власник ноћног клуба ”Кристал” из Теслића Дејан Гаврић и његов отац нападнути су синоћ када је група момака упала у клуб и почела да разбија инвентар.

У нападу Гаврић и једна особа су лакше повријеђени, док нападачи још нису идентификовани и ухапшени.

У ПУ Добој за АТВ је потврђено да се напад догодио синоћ око три сата иза поноћи.

”Полицијској станици Теслић је пријављено да је дошло до нарушавања јавног реда и мира испред угоститељског објекта. По пријави су поступили полицијски службеници који су утврдили да су три лица физички напали Д.Г., Д.Г., А.П. и Д.П. при чему су А.П. и Д.Г. задобили тјелесне повреде. У току је рад по наведеном”, наводе у ПУ Добој.

Гаврић за АТВ каже да су их напали момци који се представљају као припадници навијачке групе ”Лидерс”, наводећи да им ово није био први напад.


Тешка несрећа у БиХ: Ауто на крову, више повријеђених

Тешка несрећа у БиХ: Ауто на крову, више повријеђених

”Откад смо у марту отворили дискотеку, одређена група је почела да долази и изазива хаос. Синоћ су дошли у дискотеку и човјек је из чиста мира кренуо да баца и разбија све пиће са шанка. Флаше и чаше су летјеле наоколо, стакло је падало по гостима који су се испрепадали ”, прича Гаврић.

Он каже да је његов отац пришао тим момцима и питао их зашто то раде, да би они насрнули на њега и ударили га.

Дошло је до сукоба у којем су Гаврић и још једна особа претучени, а нападачи су побјегли.

”Од отварања дискотеке изложени смо притисцима те групе, која нам стално прави проблеме. Раније су нам напали обезбјеђење клуба, које су пресрели и палицама им лупали по возилу. И у марту су направили хаос у дискотеци. Више пута сам све пријавио полицији, али нико ништа не реагује и ти људи пролазе некажњено”, каже Гаврић.

Он истиче да је приморан да због цијеле ситуације и сталних напада затвори клуб, јер не само да је претрпио велику материјалну штету, већ је почео да страхује и за безбједност гостију.

Информација о затварању клуба објављена је и на инстаграм страници ”Кристала”, а преносимо је у цјелости:

”Поштовани обавјештавамо Вас да ноћни клуб ”Кристал” престаје са радом. Провели смо лијепа скоро два мјесеца заједно, трудили смо се да вам понудимо квалитетан програм из викенда у викенд и надамо се да смо у томе успјели. Разлози престанка рада клуба су безбједносне природе и искључиво у интересу заштите гостију клуб престаје са радом. Клуб ће наравно уз максималну подршку медија, афирмисаних естрадних умјетника, од којих се некима захваљујем што су гостовали код нас, другима се извињавамо што овим путем отказујемо заказане наступе за будући период, менаџера, државаних институција, судова, тужилаштава тражити максималну кривичну одговорност за одређена лица која су проузроковала коначни исход свега и наравно тражити апсолутну надокнадну материјалне штете која је нанесена власницима клуба из засада непознатих разлога, а што ће утврдити државни органи. Хвала на повјерењу! Ваш 'Кристал'".


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм