Prijava

Rasvijetljeni napadi na noćni klub ”Kristal”!

Teslićka policija rasvijetlila je seriju napada na diskoteku ”Kristal” i njenog vlasnika Dejana Trninića, te tužilaštvu podnijela izvještaje protiv šest osoba, pripadnika navijačke grupe ”Liders” iz Teslića.

Kako saznaje ATV prijave za posljednji napad od 5. maja ove godine, kada su pretučeni vlasnik ”Kristala” i njegov otac, prijavljeni su Boris Tomić (29), Stefan Stanković (25) i Slobodan Veselinović (28).

Za napad od 30. odnosno 31. marta osumnjičeni su osumnjičeni Boris Tomić, te Luka Koljančić (25), Dejan Jerinić (30) i Andrej Popović (23). Naime, tada je ispred diskoteke, u kojoj se održavao koncert, došlo do sukoba osumnjičenih za obezbjeđenjem diskoteke i povrijeđen je jedan od članova ”Lidersa”.

Sutradan, osumnjičeni su na putu sačekali vozilo u kojem su se vozili tri radnika obezbjeđenja ”Kristala”, te su iz zaustavili i palicama su polupali vozilo, razbijajući šajbe, svjetla, ali i lim vozila.

U PU Doboj navode da su svi osumnjičeni za nasilničko ponašanje i oštećenje tuđe stvari.

”Za B.T., L.K., D.J. i A.P. svi iz Teslića se sumnja da su 31. marta presreli putničko vozilo u kojem su se nalazila tri lica iz Banja Luke, te upotrebom podesnih predmeta izvršili oštećenje vozila”, saopšteno je iz PU Doboj.

ATV donosi detalje tuče u Tesliću: Napali vlasnika diskoteke i njegovog oca, klub Kristal se zatvara

ATV donosi detalje tuče u Tesliću: Napali vlasnika diskoteke i njegovog oca, klub Kristal se zatvara

Dodaju da je zbog nasilničkog ponašanja izvještaj podnesen i protiv B.T., S.S. i S.V. svi iz Teslića.

”Izvještaj je podnesen zbog osnova sumnje da su 05. maja ispred ugostiteljskog objekta u Tesliću fizički napali četiri lica, usljed čega su dvije osobe zadobila tjelesne povrede”, navode u PU Doboj.

Vlasnik ”Kristala” Dejan Gavrić ispričao je ranije za ATV da je od otvaranja diskoteke imao probleme sa grupom momaka koji su dolazili u klub, izazivali haos i razbijali inventar. Pojasnio je da je to više puta prijavljivao policiji, ali da je reakcija izostala, te da je zbog toga primoran da zatvori klub, jer ne samo da je pretrpio veliku materijalnu štetu, već je počeo da strahuje i za bezbjednost gostiju.

Pratite nas i putem Vibera

 • 12:15 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli (R)

  '''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom' otkriće vam čari turizma i gastronomije širom Republike Srpske i odvešće vas na poznata, manje poznata, pa čak i sasvim nepoznata mjesta.

 • 12:40 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:55 Revolucija 1917 (R)

  ''Revolucija 1917 (R)

 • 13:30 Еmisija: Еnergo klub (R)

  ''Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće?

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.