Остружница

Преминуо бајкер повријеђен у несрећи у јулу

  • Извор: Курир
  • 17.09.2024. 21:05

Бајкер Жељко Брачић (45) подлегао је повредама након што је у јулу имао језиву саобраћајну несрећу на Обреновачком путу код Остружнице.

Несрећа се догодила у поподневним сатима, а сумња се да је до ње дошло када је Брачић возио мотор неприлагођеном брзином и директно се закуцао у аутомобил. Од силине ударца бајкер је одлетио са двоточкаша, а аутомобил се преврнуо на кров.

"Жељко је након удеса задобио тешке тјелесне повреде и колима Хитне помоћи транспортован је у Ургентни центар у Београду. У једном тренутку њему се погоршало здравствено стање и пао је у кому", каже за "Курир" пријатељ бајкера који је битку за живот изгубио 31. августа и додаје:

Станивуковић причом о бесплатним плацевима обмануо више од 400 људи

Станивуковић причом о бесплатним плацевима обмануо више од 400 људи

"Молили смо се да преживи и он је успио да се извуче. Опоравио се наш храбри и борбени човјек, дјеловало је као да се извукао. Љекари су га потом пустили на кућно лијечење, али је након неколико дана дошло до компликација и он је преминуо".

Како тврди саговорник поменутог портала, крајем августа преминуо је и оставио је тугу за собом.

"Жељко је био добар момак, који је живио за адреналин, а то му је свакако давала брза вожња. Дугогодишњи је бајкер био са великим искуством. Жао ми је што на крају није успио да се извуче", каже он и додаје:

"Сахрањен је неколико дана након смрти, почетком септембра. На вјечни починак испратили су га породица и пријатељи".

Мук у селу након хапшења свештеника Дарка: ''То нам је четврти, једног су ухватили са љубавником''

Мук у селу након хапшења свештеника Дарка: ''То нам је четврти, једног су ухватили са љубавником''

На друштвеним мрежама након што је мотоциклиста трагично подлегао повредама његови пријатељи објавили су бројне опроштаје.

"Брате, нека ти је лака црна земља. Чисти ти путеви небески. Била је част познавати те. Почивај у миру", пише у једној од објава на којој је налази фотографија Брачића како позира на свом зеленом мотору, док се у позадини види камион.

"Хвала ти на дружењу и испијању кафа, драги мој колега. Била ми је част и задовољство познавати те Гробарчино стара. Почивај у миру, нека ти је лака црна земља", стоји у једној објави.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм