Туга у дому

Потресне ријечи оца убијеног полицајца: Имао сам сина, више га немам

  • Извор: Телеграф
  • 19.07.2024. 07:49

У дворишту породице Крсмановић у Јаребицама мук. Долазе комшије, рођаци, пријатељи, сузе, тихи јецај, и невјерица да њихов Никола више никада неће ту крочити. Судбина је хтјела да у сриједу увече посљедњи пут оде на посао и да му контрола возила на контролном пункту у Лозници, недалеко од кафане "Лозничка ноћ", буде посљедњи задатак.

Отац Миленко био је јуче у шест сати сам када га је пробудила лупа и звоњава на вратима. Када је отворио имао је шта да чује. Супруга Љиљана отишла је у уторак у Швајцарску да доведе овдје унуку и њу је страшна вијест затекла тамо, код кћерке Катарине.

"Шта да кажем, имао сам сина, више га немам. Ето, питајте људе, нека кажу ако је било бољег дјетета од њега. Отишао је на посао нормално, као толико пута до сада и није се вратио. Живио је овдје са мајком и са мном и путовао на посао. Мислио је да купи стан у Лозници, да буде ближе послу. Продао је стан у Београду, гдје је могао да ради, био је у Жандармерији, али је хтио да се врати у завичај. Да буде ближе нама. У посљедње вријеме је баш био много вриједан, траву је косио сваки трећи дан. Шта да кажем, шта", говори Миленко за Лозничке новости док му поглед негдје лута и прима саучешће људи који долазе шокирани трагичним догађајем.

Наставља се потрага за мушкарцем који је убио полицајца у Лозници: Претрага лијеве и десне обале Дрине

Наставља се потрага за мушкарцем који је убио полицајца у Лозници: Претрага лијеве и десне обале Дрине

Сви о Николи имају само ријечи хвале, тако говори и Милан Крсмановић.

"У школи 14. октобар, радим 35 година и бољег дјетета није било. То ће вам рећи свако кога питате за њега. Никада није показивао гдје и шта ради, долазио је пар пута у школу као полицајац и перфектно је одрадио посао. Такав се неће скоро родити", каже он.

Николин сам добар пријатељ и брат, каже његов колега Дарко Чугуровић, инспектор за странце.

"Сви који су га познавали знају да је био дисциплинован полицајац, да је прешао у Управу граничне полиције из Жандармерије са добрим карактеристикама, поштен, савјестан. Нажалост, десило се ово, увијек је био спреман, али се десила особа која је била спремнија од њега јер је имала намјеру да убије. Молим само медије да породицу много не узнемиравају, већ да у будућим данима испоштују њихов бол", тихо је казао он.

Огласио се осумњичени за убиство полицајца: Дражи ми је гроб него затвор, нећу се предати

Огласио се осумњичени за убиство полицајца: Дражи ми је гроб него затвор, нећу се предати

Туга је ушла у Варошку улицу, гдје је Никола становао, младић о коме сви говоре само у суперлативима.

Био је полицијски службеник Станице граничне полиције Трбушница.

Супруга рањеног полицајца открила детаље пуцњаве:

Супруга рањеног полицајца открила детаље пуцњаве: "Убица им се смијешио у лице"

У полицији је радио од 2009. године, завршио је СШУП у Сремској Каменици, а од 2012. до 2023. био је припадник Београдског одреда Жандармерије. Неожењен је, без дјеце, а иза њега су остали отац, мајка и сестра са породицом. Остала је празнина за изгубљеном младошћу, часним полицајцем и човјеком о коме се у овим најтежим моментима говори бираним ријечима.

Како кажу они што су га познавали, бољег није било.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?