Интензивно трагање

Наставља се потрага за мушкарцем који је убио полицајца у Лозници: Претрага лијеве и десне обале Дрине

  • Извор: РТС
  • 19.07.2024. 07:47

И даље траје потрага за мушкарцем, који је у Лозници убио граничног полицајца Николу Крсмановића и тешко ранио његовог колегу Вјекослава Илића. До пуцњаве је дошло када су полицајци, током рутинске контроле, зауставили возило тутинских регистрација.

Претражују се и лијева и десна обала Дрине, пошто се вјерује да је нападач кренуо ка ријеци. У потрагу су укључени хеликоптери и дронови.

Огласио се осумњичени за убиство полицајца: Дражи ми је гроб него затвор, нећу се предати

Огласио се осумњичени за убиство полицајца: Дражи ми је гроб него затвор, нећу се предати

До пуцњаве је дошло када су полицајци, током рутинске контроле, зауставили возило тутинских регистрација. На лицу места пронађен је пасош који су издале привремене институције у Приштини и њемачка лична карта на име Хајризи Артан.

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић изјавио је да су лажне информације о наводној изјави Антона Хајризија да му је документа узео брат, јер ако је брат већ дошао у Њемачку, што би се враћао у Прешево.

Дачић је рекао да је ријеч о терористичком нападу па случај преузима Тужилаштво за организовнаи криминал, јер је ријеч о нападу на полицајца на дужности.

У Бијељини је ухапшен осумњичени за транспорт нападача од Прешева ка Лозници.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича (Р)

    '‘Народ прича (Р)и (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.