Село Злот

Полиција прегледа двориште жене која живи преко пута осумњиченог за убиство Данке

  • Извор: Агенције
  • 06.04.2024. 14:15

Полицијски инспектори са псом тренутно провјеравају двориште жене у селу Злот која живи преко пута осумњиченог за убиство двогодишње Данке Илић, Дејана Драгијевића, јављају репортери "Блица" са лица мјеста.

Како наводи Драгица Шуја, катанац на дворишту је био сломљен. Тренутно се прегледа кућа, бунар као и септичка јама која се налази у дворишту куће.

Припадници Управе криминалистичке полиције раде детаљне прегледе од раног јутра, а сада се број полицијских службеника појачава.

Како Драгица каже, дуго живи у иностранству а њена кућа и капија су закључане. Са осумњиченим Драгијевићем није у контакту нити имају било какав однос, пише Курир.

Брат и отац осумњиченог за убиство Данке Илић задржани у полицији

Брат и отац осумњиченог за убиство Данке Илић задржани у полицији

„Немам посла с њима, нити се дружимо нити пијемо кафу. Кад сам дошла овдје с унуком примјетила сам да ми је обијен катанац капији, али нисам пријавила полицији јер сам била у шоку и нисам се сјетила да то урадим“, каже Драгица.

Како је испричала има и бунар, који полиција данас претражује.

Драгица Шуји је испричала и да је три дана плакала након што је сазнала да је дјевојчица нестала.

Полиција довела осумњиченог за убиство Данке у двориште куће

Полиција довела осумњиченог за убиство Данке у двориште куће

Када је чула да су комшије осумњичене за убиство дјетета, остала је затечена, али истиче да са њима није ну контакту јер већ 25 година живи у Бечу.

„Катанац је био на капији, кад сам дошла овде у уторак видјела сам да је катанац обијен. Ја сутра идем у Беч и нека данас полиција све претражи код мене шта има“, каже Драгица и додаје да полиција прегледа и бунар у њеном дворишту.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: