Selo Zlot

Policija pregleda dvorište žene koja živi preko puta osumnjičenog za ubistvo Danke

  • Izvor: Agencije
  • 06.04.2024. 14:15

Policijski inspektori sa psom trenutno provjeravaju dvorište žene u selu Zlot koja živi preko puta osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, Dejana Dragijevića, javljaju reporteri "Blica" sa lica mjesta.

Kako navodi Dragica Šuja, katanac na dvorištu je bio slomljen. Trenutno se pregleda kuća, bunar kao i septička jama koja se nalazi u dvorištu kuće.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije rade detaljne preglede od ranog jutra, a sada se broj policijskih službenika pojačava.

Kako Dragica kaže, dugo živi u inostranstvu a njena kuća i kapija su zaključane. Sa osumnjičenim Dragijevićem nije u kontaktu niti imaju bilo kakav odnos, piše Kurir.

Brat i otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić zadržani u policiji

Brat i otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić zadržani u policiji

„Nemam posla s njima, niti se družimo niti pijemo kafu. Kad sam došla ovdje s unukom primjetila sam da mi je obijen katanac kapiji, ali nisam prijavila policiji jer sam bila u šoku i nisam se sjetila da to uradim“, kaže Dragica.

Kako je ispričala ima i bunar, koji policija danas pretražuje.

Dragica Šuji je ispričala i da je tri dana plakala nakon što je saznala da je djevojčica nestala.

Policija dovela osumnjičenog za ubistvo Danke u dvorište kuće

Policija dovela osumnjičenog za ubistvo Danke u dvorište kuće

Kada je čula da su komšije osumnjičene za ubistvo djeteta, ostala je zatečena, ali ističe da sa njima nije nu kontaktu jer već 25 godina živi u Beču.

„Katanac je bio na kapiji, kad sam došla ovde u utorak vidjela sam da je katanac obijen. Ja sutra idem u Beč i neka danas policija sve pretraži kod mene šta ima“, kaže Dragica i dodaje da policija pregleda i bunar u njenom dvorištu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: