Даниловград

Полицајац ухапшен због насиља у породици: Службеним пиштољем пријетио супрузи

  • Извор: Агенције
  • 15.08.2024. 19:50

Службеници Регионалног центра безбједности „Југ“, Одјељења безбједности Тиват, лишили су слободе полицијског службеника М.Ш. (43) због сумње да је извршио кривично дјело насиље у породици или породичној заједници.

Наиме, М.Ш. се сумњичи да је ово кривично дјело извршио на начин што је супрузи уз пријетњу пиштољем упутио више ријечи пријетеће садржине по њен живот и тијело.

Након што је лоциран и доведен у службене просторије Одјељења безбједности Даниловград код њега је пронађен пиштољ марке ЦЗ са метком у цијеви, као и 13 комада муниције у оквиру. Утврђено је да је ријеч о ватреном оружју на службеном задужењу, а које је одузето.

Још горе од топлотног таласа - Метеоролог најавио шта нас чека на јесен

Још горе од топлотног таласа - Метеоролог најавио шта нас чека на јесен

Сходно наредби Основног суда у Котору извршен је претрес стана и других просторија које користи М.Ш. и том је приликом полиција пронашла мање пвц паковање са садржајем бијеле прашкасте материје, мање пвц паковање са садржајем жуто-бијеле прашкасте материје, као и девет комада муниције.

Са свим наведеним упознат је тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, по чијем даљем налогу полиција предузима активности из своје надлежности, док је одузета материја упућена на вјештачење у Форензички центар у Даниловграду.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:50 Ноћни програм

    Ноћни програм