Danilovgrad

Policajac uhapšen zbog nasilja u porodici: Službenim pištoljem prijetio supruzi

  • Izvor: Agencije
  • 15.08.2024. 19:50

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Tivat, lišili su slobode policijskog službenika M.Š. (43) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Naime, M.Š. se sumnjiči da je ovo krivično djelo izvršio na način što je supruzi uz prijetnju pištoljem uputio više riječi prijeteće sadržine po njen život i tijelo.

Nakon što je lociran i doveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad kod njega je pronađen pištolj marke CZ sa metkom u cijevi, kao i 13 komada municije u okviru. Utvrđeno je da je riječ o vatrenom oružju na službenom zaduženju, a koje je oduzeto.

Još gore od toplotnog talasa - Meteorolog najavio šta nas čeka na jesen

Još gore od toplotnog talasa - Meteorolog najavio šta nas čeka na jesen

Shodno naredbi Osnovnog suda u Kotoru izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.Š. i tom je prilikom policija pronašla manje pvc pakovanje sa sadržajem bijele praškaste materije, manje pvc pakovanje sa sadržajem žuto-bijele praškaste materije, kao i devet komada municije.

Sa svim navedenim upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem daljem nalogu policija preduzima aktivnosti iz svoje nadležnosti, dok je oduzeta materija upućena na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

Pratite nas i putem Vibera