Црна Гора

Појавио се узнемирујући снимак из аутобуса смрти

  • Извор: Агенције
  • 19.09.2023. 15:55

Најмање три особе су погинуле, а неколико је повређено у слијетању аутобуса на путу Цетиње - Будва, преносе подгорички медији.

Званично је саопштено да је аутобус слетио са пута у мјесту Обзовица и да је у току извлачење повријеђених.

Из Управе полиције су на друштвеној мрежи X навели да је аутобус који је слетио са пута у власништву компаније "Паповић".

У црногорским медијима појавио се снимак тренутка када аутобус који је саобраћао од Будве до Цетиња слијеће у провалију.

У аутобусу смрти, како га већ сада зову, било је тридесетак путника.

Редакција црногорског портала "Дан" дошла је до снимака из аутобуса који је слетио у провалију.

На узнемирујућим снимцима, које је објавио "Дан", виде се уплашени путници у тренукту када је дошло до стравичне несреће.

До несреће је дошло након што је аутобус пут путника слетио са пута Цетиње – Будва. Први подаци указују да је у аутобусу било око 35 путника, а тренутно је у току претрага терена, како би се утврдило да није неко испао из аутобуса и да му помоћ још није указана.

Такође, према првим званичним подацима полиције, у аутобусу није било дјеце.


Најмање три особе погинуле у слијетању аутобуса у провалију

Најмање три особе погинуле у слијетању аутобуса у провалију

Како преносе "Вијести", екипе Управе полиције у олупини аутобуса у 13.10 часова јављају да више нема повријеђених нити нових страдалих.

Аутобус фирме "Паповић“ превозио је путнике на релацији Никшић – Будва.

Трећом траком се одвија саобраћај, да не би дошло до блокаде и како би бројна кола Хитна помоћи и возила полиције могли да одвозе повријеђене до болница.

На мјесто удеса упућене су све расположиве полицијске снаге из Будве и Цетиња, а на путу ка Обзовици су и припадници специјалних јединица полиције.

На лицу мјеста је више возила Хитне помоћи. "Вијестима“ је у будванској Служби заштите и спасавања речено да су послали три возила са ватрогасцима, јер има доста повријеђених.


Невријеме већ стигло у дијелове БиХ: Лед забијелио улице

Невријеме већ стигло у дијелове БиХ: Лед забијелио улице

Екипама хитне помоћи, љекарима и медицинском особљу Клиничког центра, као и цетињској болници, издата је препорука да све екипе буду у приправности за пријем повријеђених.

"На магистралном путу Цетиње – Будва догодила се саобраћајна незгода усљед чега је дошло до слијетања аутобуса ‘Паповић’ са коловоза. Све расположиве јединице Управе полиције су на лицу мјеста, као и службе Хитне медицинске помоћи и Директората за ванредне ситуације“, објавила је Управа полиције.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм