Црна Гора

Појавио се узнемирујући снимак из аутобуса смрти

 • Извор: Агенције
 • 19.09.2023. 15:55

Најмање три особе су погинуле, а неколико је повређено у слијетању аутобуса на путу Цетиње - Будва, преносе подгорички медији.

Званично је саопштено да је аутобус слетио са пута у мјесту Обзовица и да је у току извлачење повријеђених.

Из Управе полиције су на друштвеној мрежи X навели да је аутобус који је слетио са пута у власништву компаније "Паповић".

У црногорским медијима појавио се снимак тренутка када аутобус који је саобраћао од Будве до Цетиња слијеће у провалију.

У аутобусу смрти, како га већ сада зову, било је тридесетак путника.

Редакција црногорског портала "Дан" дошла је до снимака из аутобуса који је слетио у провалију.

На узнемирујућим снимцима, које је објавио "Дан", виде се уплашени путници у тренукту када је дошло до стравичне несреће.

До несреће је дошло након што је аутобус пут путника слетио са пута Цетиње – Будва. Први подаци указују да је у аутобусу било око 35 путника, а тренутно је у току претрага терена, како би се утврдило да није неко испао из аутобуса и да му помоћ још није указана.

Такође, према првим званичним подацима полиције, у аутобусу није било дјеце.


Најмање три особе погинуле у слијетању аутобуса у провалију

Најмање три особе погинуле у слијетању аутобуса у провалију

Како преносе "Вијести", екипе Управе полиције у олупини аутобуса у 13.10 часова јављају да више нема повријеђених нити нових страдалих.

Аутобус фирме "Паповић“ превозио је путнике на релацији Никшић – Будва.

Трећом траком се одвија саобраћај, да не би дошло до блокаде и како би бројна кола Хитна помоћи и возила полиције могли да одвозе повријеђене до болница.

На мјесто удеса упућене су све расположиве полицијске снаге из Будве и Цетиња, а на путу ка Обзовици су и припадници специјалних јединица полиције.

На лицу мјеста је више возила Хитне помоћи. "Вијестима“ је у будванској Служби заштите и спасавања речено да су послали три возила са ватрогасцима, јер има доста повријеђених.


Невријеме већ стигло у дијелове БиХ: Лед забијелио улице

Невријеме већ стигло у дијелове БиХ: Лед забијелио улице

Екипама хитне помоћи, љекарима и медицинском особљу Клиничког центра, као и цетињској болници, издата је препорука да све екипе буду у приправности за пријем повријеђених.

"На магистралном путу Цетиње – Будва догодила се саобраћајна незгода усљед чега је дошло до слијетања аутобуса ‘Паповић’ са коловоза. Све расположиве јединице Управе полиције су на лицу мјеста, као и службе Хитне медицинске помоћи и Директората за ванредне ситуације“, објавила је Управа полиције.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 19:43 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:50 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:55 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

 • 20:00 Емисија: Бинго

  Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

 • 20:30 Револуција 1917

  'Револуција 1917

 • 21:00 Емисија: Ћирилица

  Ауторска емисија Миломира Марића.