Crna Gora

Pojavio se uznemirujući snimak iz autobusa smrti

  • Izvor: Agencije
  • 19.09.2023. 15:55

Najmanje tri osobe su poginule, a nekoliko je povređeno u slijetanju autobusa na putu Cetinje - Budva, prenose podgorički mediji.

Zvanično je saopšteno da je autobus sletio sa puta u mjestu Obzovica i da je u toku izvlačenje povrijeđenih.

Iz Uprave policije su na društvenoj mreži X naveli da je autobus koji je sletio sa puta u vlasništvu kompanije "Papović".

U crnogorskim medijima pojavio se snimak trenutka kada autobus koji je saobraćao od Budve do Cetinja slijeće u provaliju.

U autobusu smrti, kako ga već sada zovu, bilo je tridesetak putnika.

Redakcija crnogorskog portala "Dan" došla je do snimaka iz autobusa koji je sletio u provaliju.

Na uznemirujućim snimcima, koje je objavio "Dan", vide se uplašeni putnici u trenuktu kada je došlo do stravične nesreće.

Do nesreće je došlo nakon što je autobus put putnika sletio sa puta Cetinje – Budva. Prvi podaci ukazuju da je u autobusu bilo oko 35 putnika, a trenutno je u toku pretraga terena, kako bi se utvrdilo da nije neko ispao iz autobusa i da mu pomoć još nije ukazana.

Takođe, prema prvim zvaničnim podacima policije, u autobusu nije bilo djece.


Najmanje tri osobe poginule u slijetanju autobusa u provaliju

Najmanje tri osobe poginule u slijetanju autobusa u provaliju

Kako prenose "Vijesti", ekipe Uprave policije u olupini autobusa u 13.10 časova javljaju da više nema povrijeđenih niti novih stradalih.

Autobus firme "Papović“ prevozio je putnike na relaciji Nikšić – Budva.

Trećom trakom se odvija saobraćaj, da ne bi došlo do blokade i kako bi brojna kola Hitna pomoći i vozila policije mogli da odvoze povrijeđene do bolnica.

Na mjesto udesa upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije.

Na licu mjesta je više vozila Hitne pomoći. "Vijestima“ je u budvanskoj Službi zaštite i spasavanja rečeno da su poslali tri vozila sa vatrogascima, jer ima dosta povrijeđenih.


Nevrijeme već stiglo u dijelove BiH: Led zabijelio ulice

Nevrijeme već stiglo u dijelove BiH: Led zabijelio ulice

Еkipama hitne pomoći, ljekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, kao i cetinjskoj bolnici, izdata je preporuka da sve ekipe budu u pripravnosti za prijem povrijeđenih.

"Na magistralnom putu Cetinje – Budva dogodila se saobraćajna nezgoda usljed čega je došlo do slijetanja autobusa ‘Papović’ sa kolovoza. Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na licu mjesta, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za vanredne situacije“, objavila je Uprava policije.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: