Цетиње - Будва

Најмање три особе погинуле у слијетању аутобуса у провалију

  • Извор: вијести.ме
  • 19.09.2023. 13:30

Најмање три особе су погинуле, док је више особа повријеђено у удесу који се десио на путу Цетиње - Будва.

Како је потврђено "Вијестима", дошло је до слијетања аутобуса на правцу између Обзовице и Брајића. Први подаци полиције указују да је у аутобусу било између 30 и 35 путника.

Екипе Управе полиције у олупини аутобуса у 13:10 часова јављају да више нема повријеђених нити нових страдалих. Тренутно се ради претрага терена, како би се утврдило да није неко испао из аутобуса и да му помоћ још није указана.

Аутобус фирме "Паповић" превозио је путнике на релацији Никшић - Будва.

Трећом траком се одвија саобраћај, да не би дошло до блокаде и како би бројна кола Хитна помоћи и возила полиције могли да одвозе повријеђене до болница.

На мјесто незгоде упућене су све расположиве полицијске снаге из Будве и Цетиња, а на путу ка Обзовици су и припадници специјалних јединица полиције.

На лицу мјеста је више возила Хитне помоћи.

"Вијестима" је у будванској Служби заштите и спасавања речено да су послали три возила са ватрогасцима, јер има доста повријеђених.

Екипама хитне помоћи, љекарима и медицинском особљу Клиничког центра, као и цетињској болници, издата је препорука да све екипе буду у приправности за пријем повријеђених.

"На магистралном путу Цетиње - Будва догодила се саобраћајна незгода усљед чега је дошло до слијетања аутобуса 'Паповић' са коловоза. Све расположиве јединице Управе полиције су на лицу мјеста, као и службе Хитне медицинске помоћи и Директората за ванредне ситуације", објавила је Управа полиције на мрежи Икс.

На вајбер групи Патрола-ЦГ објављен је снимак са мјеста удеса.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм