Сарајево

Пљачка код Катедрале, из аута украдено више од 50.000 КМ

  • Извор: Аваз
  • 26.07.2024. 12:21

Сарајевска полиција трага за непознатим лоповима који су из незакључаног аутомобила украли више од 50.000 КМ, власништвом ресторана ”Метрополис”.

Како пише ”Аваз” новац је украден приликом скупљања дневног пазара, испред ”Метрополиса” који се налази код Катедрале у Сарајеву.

Истражиоцима је пријављено да је особа, која је обилазила објекте и сакупљала дневне пазаре, у једном моменту оставила незакључано возило испред споменутог објекта у општини Стари Град.

Поново је ушао у објект да још нешто узме, а када се вратио, новца више није било.

Припадници МУП-а Кантона Сарајево укључени су у расвјетљавању ове крађе.

”Управа полиције МУП-а Кантона Сарајево запримила је пријаву предметног правног лица да је дана 15. јула 2024. године, у јутарњим сатима, на подручју општине Стари Град извршена крађа готовог новца, из паркираног, незакључаног возила”, рекла је Мерсиха Новалић, портпарол МУП-а Кантона Сарајево.

Додала је да полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево раде на расвјетљавању и документоваеу овог кривичног дјела.

Према незваничним информацијама саслушани су сви радници “Метрополиса”, али нико још није осумњичен за ову пљачку.

Утврђује се и да ли је неко пратио возило које је сакупљало дневни пазар из угоститељских објеката “Метрополиса”.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?