У суботу

Пијан бацио чашу на аутомобил, други вријеђао човјека: Хапшење у Лакташима

  • Извор: АТВ
  • 09.09.2024. 11:20

С.Ц. и Ж.М. оба из Лакташа ухапшени су у суботу због нарушавања јавног реда и мира, наведено је у саопштењу Полицијске управе Бањалука.

Како је наведено у саопштењу, једна особа пријавила је да је око поноћи на његов аутомобил пало стакло које је возило оштетило.

"Полицијски службеници су изашли на лице мјеста којом приликом су утврдили да је лице С.Ц. из угоститељског објекта бацилу чашу на возило, док је лице Ж.М. вријеђало оштећено лице.“, наведено је у саопштењу.

У саопштењу се додаје да су оба лица тестирана на присуство алкохола којом приликом је код С.Ц. утврђено присуство од 1,31 g/kg, а код Ж.М. 1,10 g/kg алкохола у организму.

"Власнику угоститељског објекта, лицу Д.Ј. уручен је прекршајни налог због почињеног прекршаја из члана 25. Закона о јавном реду и миру, а конобару, лицу Ђ.Ј. је уручен прекршајни налог због почињеног прекршаја из члана 25. став 1. Закона о јавном реду и миру“, додају у саопштењу.

О свему наведеном обавијештен је дежурни судија основног суда у Бањалуци - Одјељење за прекршаје.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:45 Серија: Мућке (12+) (Р)

    ''Серија: Мућке (12+) (Р)

  • 13:15 Серија: Истине и лажи (12+)

    'Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.