U subotu

Pijan bacio čašu na automobil, drugi vrijeđao čovjeka: Hapšenje u Laktašima

  • Izvor: ATV
  • 09.09.2024. 11:20

S.C. i Ž.M. oba iz Laktaša uhapšeni su u subotu zbog narušavanja javnog reda i mira, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

Kako je navedeno u saopštenju, jedna osoba prijavila je da je oko ponoći na njegov automobil palo staklo koje je vozilo oštetilo.

"Policijski službenici su izašli na lice mjesta kojom prilikom su utvrdili da je lice S.C. iz ugostiteljskog objekta bacilu čašu na vozilo, dok je lice Ž.M. vrijeđalo oštećeno lice.“, navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su oba lica testirana na prisustvo alkohola kojom prilikom je kod S.C. utvrđeno prisustvo od 1,31 g/kg, a kod Ž.M. 1,10 g/kg alkohola u organizmu.

"Vlasniku ugostiteljskog objekta, licu D.J. uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz člana 25. Zakona o javnom redu i miru, a konobaru, licu Đ.J. je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz člana 25. stav 1. Zakona o javnom redu i miru“, dodaju u saopštenju.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni sudija osnovnog suda u Banjaluci - Odjeljenje za prekršaje.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Serija: Mućke (12+) (R)

    ''Serija: Mućke (12+) (R)

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.