Бор

Пазите дјецу: Младић (21) користио дјечака (15) као мулу за дрогу!

  • 27.08.2024. 16:13

Припадници Министарства унутрашњих послова у Бору ухапсили су В. Р. (21), док ће против једног 15- годишњака поднијети кривичну пријаву у редовном поступку, јер су извршили кривично дјело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је ухапсила и С. Р. (21), због постојања основа сумње да је учинио кривично дјело спречавање и ометање доказивања, саопштено је из Полицијске управе у Бору.

''Доживљавамо морални колапс'': Даглас Мaкгрегор објаснио како Америка пропада!

''Доживљавамо морални колапс'': Даглас Мaкгрегор објаснио како Америка пропада!

В. Р. је, како се сумња, организовао куповину и транспорт килограм и 50 грама марихуане и око пола килограма амфетамина које је полиција пронашла код 15 -годишњака којег су зауставили након што је изашао из једног међуградског аутобуса.

Тврдио да је жена возила: Ухапшен Радоје Матковић!

Тврдио да је жена возила: Ухапшен Радоје Матковић!

С. Р. се сумњичи да је свједоку нудио новац како би промијенио исказ који је дао у полицији. В. Р. и С. Р. је, по налогу надлежних тужилаштава, одређено задржавање до 48 сати и они су, уз кривичну пријаву, приведени тужиоцу. Након саслушања судија за претходни поступак одредио им је притвор до 30 дана, преноси Телеграф.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.