Bor

Pazite djecu: Mladić (21) koristio dječaka (15) kao mulu za drogu!

  • 27.08.2024. 16:13

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su V. R. (21), dok će protiv jednog 15- godišnjaka podnijeti krivičnu prijavu u redovnom postupku, jer su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je uhapsila i S. R. (21), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično djelo sprečavanje i ometanje dokazivanja, saopšteno je iz Policijske uprave u Boru.

''Doživljavamo moralni kolaps'': Daglas Makgregor objasnio kako Amerika propada!

''Doživljavamo moralni kolaps'': Daglas Makgregor objasnio kako Amerika propada!

V. R. je, kako se sumnja, organizovao kupovinu i transport kilogram i 50 grama marihuane i oko pola kilograma amfetamina koje je policija pronašla kod 15 -godišnjaka kojeg su zaustavili nakon što je izašao iz jednog međugradskog autobusa.

Tvrdio da je žena vozila: Uhapšen Radoje Matković!

Tvrdio da je žena vozila: Uhapšen Radoje Matković!

S. R. se sumnjiči da je svjedoku nudio novac kako bi promijenio iskaz koji je dao u policiji. V. R. i S. R. je, po nalogu nadležnih tužilaštava, određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni tužiocu. Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana, prenosi Telegraf.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.