Jezivo

Ovog Tiktokera je gledao dječak ubica

  • Извор: Курир
  • 09.05.2023. 19:24

Dječaka (13), koji je počinio jezivi masakr u školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda, prema informacijama do kojih je Kurir došao, inspirisao je video u kom se poziva na oružani obračun sa hejterima.

 U videu sa zastrašujućim porukama, koji je snimio jedan Tiktoker objašnjava se način na koji se treba obračunati sa "onima koji te ne vole".

- Svako od nas ima ljude koji nas vole, i ljude koji nas malo manje vole, nekoga ko vas vrijeđa, ponižava ili pljuje i takve osobe nazivamo hejterima. Neki od njih su čak i vaši prijatelji - ovim riječima počinje video, koji traje skoro tri minuta a u kom se potom vidi velika količina oružja.

Mladić iz klipa potom puni pištolj i kaže "danas, dan zapisujem u istoriju, pun okvir metaka". Na snimku se potom vidi kako sa puškom u rukama korača kroz objekat i kaže da mu se sve više lupa, a zatim prikazuje masovnu pucnjavu.

- Nisam imao drugog izbora nego da dođem u grad i da se riješim osobe koja mi je prijetila životom. Pun okvir metaka, meni je samo jedan potreban. Ovo je samo početak - izgovara on, a potom nastavlja puca.

- Sporni snimak je otvorio niz pitanja, ispituje se odakle akteru video-snimka arsenal oružja, kao i da li je ono pravo. Istražitelje, takođe, interesuje i kako je došao u posjed dijelova uniforme, ali i šta je bio cilj snimanja ovakvog videa uznemirujućeg sadržaja - kaže izvor Kurira.

Тагови:
  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.