Сјеница

Ово је возач мерцедеса који је погинуо: Директно ударио у ауди у којем је била породица

  • Извор: Курир
  • 10.08.2024. 13:28

Возач "мерцедеса" са сјеничким регистарским ознакама, Џенан Кораћ, страдао је у језивој саобраћајној несрећи када је директно ударио у аутомобил марке "ауди" који му је ишао у сусрет, а у ком се налазила породица Фехратовић из Новог Пазара.

До несреће је дошло на путном правцу Сјеница–Пријепоље, на мјесту званом Пашино Брдо, синоћ у вечерњим сатима, а нажалост, живот су изгубиле још двије особе, међу којима је и једна дјевојчица.

Подсјетимо, Хасредин Фехратовић (41) преминуо је усљед задобијених повреда, а заједно са њим у аутомобилу марке "ауди" биле су и његове двије кћерке. Најмлађи члан породице је преминуо, док су жена и старија кћерка хитно пребачене за Београд где им се љекари лавовски боре за живот.

''Свако има свој тип, а мој је богаташ'' Са 18 је завела 36 година старијег бизнисмена

''Свако има свој тип, а мој је богаташ'' Са 18 је завела 36 година старијег бизнисмена

Иначе, возач "мерцедеса" био је у критичном стању након судара, међутим, није успио да преживи упркос напорима љекара. Џенанова сахрана биће одржана данас, с почетком од 17 часова испред Сабур џамије, када ће породица и пријатељи имати прилике да се опросте од њега.

Према одређеним наводима, како пише Санџак данас, судар је био толико силовит да су дијелови аутомобила били у парампарчад разбацани по путу. Очевици тврде да је Кораћ возио неприлагођеном брзином док је претицао колону, а када је изгубио контролу над аутом, директно је ударио у "ауди" у ком су били чланови породице Фехратовић.

Отац и млађе дијете (3) се сахрањују данас, а мајка и кћерка се боре за живот

Отац и млађе дијете (3) се сахрањују данас, а мајка и кћерка се боре за живот

Ватрогасци су убрзо стигли на лице мјеста, као и екипа Хитне помоћи који су збринуле све повријеђене, међутим, убрзо су три особе подлегле повредама, док се друга дјевојчица и њена мајка и даље боре за живот.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:45 Серија: Преко Атлантика (12+)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+)