Sjenica

Ovo je vozač mercedesa koji je poginuo: Direktno udario u audi u kojem je bila porodica

  • Izvor: Kurir
  • 10.08.2024. 13:28

Vozač "mercedesa" sa sjeničkim registarskim oznakama, Dženan Korać, stradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći kada je direktno udario u automobil marke "audi" koji mu je išao u susret, a u kom se nalazila porodica Fehratović iz Novog Pazara.

Do nesreće je došlo na putnom pravcu Sjenica–Prijepolje, na mjestu zvanom Pašino Brdo, sinoć u večernjim satima, a nažalost, život su izgubile još dvije osobe, među kojima je i jedna djevojčica.

Podsjetimo, Hasredin Fehratović (41) preminuo je usljed zadobijenih povreda, a zajedno sa njim u automobilu marke "audi" bile su i njegove dvije kćerke. Najmlađi član porodice je preminuo, dok su žena i starija kćerka hitno prebačene za Beograd gde im se ljekari lavovski bore za život.

''Svako ima svoj tip, a moj je bogataš'' Sa 18 je zavela 36 godina starijeg biznismena

''Svako ima svoj tip, a moj je bogataš'' Sa 18 je zavela 36 godina starijeg biznismena

Inače, vozač "mercedesa" bio je u kritičnom stanju nakon sudara, međutim, nije uspio da preživi uprkos naporima ljekara. Dženanova sahrana biće održana danas, s početkom od 17 časova ispred Sabur džamije, kada će porodica i prijatelji imati prilike da se oproste od njega.

Prema određenim navodima, kako piše Sandžak danas, sudar je bio toliko silovit da su dijelovi automobila bili u paramparčad razbacani po putu. Očevici tvrde da je Korać vozio neprilagođenom brzinom dok je preticao kolonu, a kada je izgubio kontrolu nad autom, direktno je udario u "audi" u kom su bili članovi porodice Fehratović.

Otac i mlađe dijete (3) se sahranjuju danas, a majka i kćerka se bore za život

Otac i mlađe dijete (3) se sahranjuju danas, a majka i kćerka se bore za život

Vatrogasci su ubrzo stigli na lice mjesta, kao i ekipa Hitne pomoći koji su zbrinule sve povrijeđene, međutim, ubrzo su tri osobe podlegle povredama, dok se druga djevojčica i njena majka i dalje bore za život.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:15 Serija: Ko te šiša (12+)

    Serija: Ko te šiša (12+)

  • 21:45 Serija: Preko Atlantika (12+)

    ''Serija: Preko Atlantika (12+)

  • 22:45 Film

    ''''Film

  • 00:55 Noćni program

    Noćni program