Ово је најтужнија слика у Србији

Отац и млађе дијете (3) се сахрањују данас, а мајка и кћерка се боре за живот

  • Извор: Телеграф
  • 10.08.2024. 11:20

На путном правцу Сјеница–Пријепоље, у мјесту Пашино Брдо, синоћ се догодила тешка саобраћајна несрећа у којој су три особе смртно страдале. Према незваничним информацијама, до несреће је дошло када је возач Мерцедеса сјеничких регистарских ознака, приликом претицања колоне возио неприлагођеном брзином, директно ударио у Ауди новопазарских таблица који је долазио из супротног смијера.

У возилу Ауди налазила се породица из Новог Пазара која се враћала из Сарајева, а према информацијама локалних портала возач Хасредин Фехратовић (1983) је погинуо на лицу мјеста. Остали чланови породице, његова супруга, двије кћерке и син су транспортовани у Општу болницу у Новом Пазару са тешким повредама.

Возач Мерцедеса такође је подлегао повредама након несреће. Његово стање је било критично од тренутка судара, а упркос напорима љекара, није преживио.

Млађа кћерка породице Фехратовић, нажалост, преминула је, док је старија пребачена за Београд у веома тешком стању, пише Нови Пазар Вести.

Како је потврђено за РИНУ, и мајка се налази у критичном стању.

Колико су данашњи спринтери бржи него прије 100 година?

Колико су данашњи спринтери бржи него прије 100 година?

Екипе хитне помоћи и ватрогасци брзо су стигли на мјесто несреће како би извукли повријеђене из тешко оштећених возила. Судар је био толико силовит да су дијелови аутомобила разбацани по цијелој саобраћајници, а призор на мјесту несреће шокирао је присутне.

Очевици су изјавили да је возач Мерцедеса возио неприлагођеном брзином док је претицао колону возила, што је довело до губитка контроле и фронталног судара с Аудијем. Полиција је на лицу мјеста обавила увиђај како би се утврдили тачни узроци несреће, а више информација о стању повређених и детаљи истраге очекују се након њеног завршетка.

Руски ПВО оборио 32 украјинска дрона

Руски ПВО оборио 32 украјинска дрона

Отац и кћерка који су погинули у овој стравичној несрећи биће данас сахрањени у мјесту Муровце.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    '''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм (Р)

    ' ''Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.